Galatasaray wil Daley Blind transfervrij overnemen van Manchester United

daleyblind
Galatasaray heeft Daley Blind op de transferlijst gezet.
Althans, dat meldt CNNTürk. De 27 jarige linksback komt amper aan het spelen bij de Engelse topclub en wil graag naar een club vertrekken waar hij in de basis kan spelen. Galatasaray heeft inmiddels een bod uitgebracht op Daley Blind die in de zomer transfervrij kan vertrekken. Naast Daley Blind staat Kwadwo Asamoah ook op de transferlijst van Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 28
-: 0
R: 160
Level 3

Dit zal gewoon nooit gebeuren..


+: 1987
-: 0
R: 4493
Level 5

Dit lijkt moeilijk maar zou echt een top aankoop zijn, kan zowel op linksback als cm en presteert op beide posities heel goed.


+: 394
-: 0
R: 728
Level 4

Mwuah het is wat je goed noemt hij speelt gewoon normaal maar niet naar het niveau die Manchester United wil halen. Voor Galatasaray zou het wel een top aankoop zijn.+: 360
-: 0
R: 693
Level 4
+1

Hij voetbalt bij manU puur door van Gaal. Ik denk niet dat hij meer toegevoegde waarde zal hebben voor de team dan fernando of ndiaye. Als het voor de breedte is, kun je net zo goed een minder bekende maar jongere speler aantrekken.


+: 432
-: 0
R: 430
Level 3
+1

Geen haat tegen blind maar hij speelt bij man.u alleen omdat van Gaal daar de leiding had ! Hij heeft 1 mooie assist gemaakt tijdens interland en ze hebben hem gelijk pirlo gemaakt. Blind zou k nooit willen zien bij ons. Hij is niet Galatasaray waardig !

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen