Galatasaray waagt 2 maanden na transfersoap nieuwe poging

asamoah
Asamoah is opnieuw in beeld als winteraanwinst van Galatasaray.
Voor 1 februari hoopt de Turkse topclub een deal te sluiten met Juventus die nog een paar centje wil pakken voor zijn bijna transfervrije voetballer. Asamoah roept in Istanbul nog steeds een wrang gevoel op. Twee maanden geleden deed Galatasaray verschillende pogingen om de voetballer van Juventus op te pikken, maar uiteindelijk ging er een streep door zijn komst. Er werd gesuggereerd dat Juventus geen vervanger voor hem kon regelen. De 28 jarige linksback van Juventus kan in de zomer transfervrij vertrekken. Naast Galatasaray zit Fenerbahçe ook achter Asamoah aan.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 1113
-: 0
R: 1743
Level 5

Arda en Asamoah erbij in de winterstop, dat zijn toch wel 2 serieuze versterkingen. Ik juich dit alleen maar toe. Insallah gelirler.


+: 16
-: 0
R: 57
Level 2

FETULLAH GULEN FETULLAH GULEN FETULLAH GULEN FETULLAH GULEN FETULLAH GULEN FETULLAH GULEN FETULLAH GULEN FETULLAH GULEN

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen