Galatasaray verhoogt bod op Ahmet Calik

ahmetcvalik
Het bestuur van Galatasaray is dringend opzoek naar een centrale verdediger.
Tot op heden hebben ze Vitor Hugo en Vida geprobeerd vast te leggen, maar dit is hun niet gelukt. De pogingen om Ahmet Calik over te nemen van Genclerbirligi is nog altijd gaande. Sporx meldt dat Galatasaray onlangs een bod van 2,5 miljoen euro heeft uitgebracht op de Turkse centrale verdediger. Dat is een verhoging van 0,5 miljoen euro ten opzichte van de vorige keer. Het is nog onbekend of Genclerbirligi dit bod zal accepteren, want hun voorzitter gaf aan dat Ahmet Calik voor 4 miljoen euro te koop was en dat hij eigenlijk niet meer verkocht zou worden aan Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

ik ben altijd blij als Bjkgsfb spelers kopen van anadolu clubs vooral turkse spelers zodat zij ook de kans krijgen om een grotere speler te worden alleen op dit moment moet dat geen gs zijn want ze hebben genoeg spelers gekocht laatste tijd van anadolu en allemaal floptransfers, dit zou echt een risico zijn voor gs vooral als ahmet calik ook slecht speelt dan worden de supporters echt gek.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen