Galatasaray strijdt met Besiktas om transfervrije Nakoulma

anuls
Galatasaray heeft interesse in Precjuce Nakoulma, dat melden diverse Turkse kranten vandaag.

De 29-jarige vleugelaanvaller is momenteel transfervrij en is tevens international van Burkina Faso.
 
Naast Galatasaray heeft Besiktas ook belangstelling voor de aanvaller. Aan Nakoulma hangt geen prijskaartje want hij is transfervrij. Nakoulma speelde eerder bij Mersin Idmanyurdu en Kayserispor.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

eerlijk gezegd ik zou hem wel bij Bjk zien geen grap, wanneer ik hem zie spelen is die altijd dreigend wel raar dat die geen club heeft.


+: 64
-: 0
R: 134
Level 3

Verdedigend is hij zeer slecht, aanvallend is hij vaak ego en hij is transfervrij omdat Kayseri zijn salaris niet heeft betaald.


+: 922
-: 0
R: 2830
Level 5

Hhhahah doe es ff normaal..

Nakoulma kan helemaal niks behalve hard lopen.. Is leuk voor een ploeg die in de onderste regionen speelt en countervoetbal speelt maar voor Besiktas, die elke wedstrijd 90 min op de helft van de tegenstander speelt is dit niks+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

waarom kan lens bij fb en bruma bij gs wel spelen dan ?
zij hebben ook snelheid waardoor ze goed spelen als ze allebei geen snelheid hadden waren ze 10x niks, door supporters als jij durven die voorzitters nooit zo een speler te kopen omdat ze bang zijn terwijl juist dit soort spelers goed kunnen spelen bij grote clubs.
gs heeft 3,5 miljoen aan rodrigues betaald en 1,5 miljoen salaris, wat is verschil tussen rodrigues en nakoulma ? gs supporters zijn blij omdat die vanuit buitenland komt en zijn nieuwsgierig omdat ze hem nooit hebben zien spelen.


+: 1192
-: 0
R: 2569
Level 5

Lens heeft een goed schot, hele goeie techniek en is fysiek zeer sterk, dat je Nakoulma met Lens probeert te vergelijken. Bruma werd/wordt gezien als een groot talent, Nakoulma mag dromen om in de buurt van deze 2 spelers te komen.

Het is wel een goeie speler daar niet van, zal zeker een toegevoegde waarde hebben voor GS/BJK, maar je kan hem niet vergelijken met Lens of Bruma.


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5

Vroeger streden de topclubs om topspelers, nu strijden we om Mehmet Ekici en Nakoulma.


+: 64
-: 0
R: 134
Level 3

Dus Memo is geen topspeler? Als hij niet zovaak geblesseerd was en geen Turks achtergrond had, speelde hij nu nog steeds bij Bayern.


+: 7871
-: 0
R: 10468
Level 5
+1

Nee dan was hij voor 40 miljoen overgenomen door Real of Barca.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen