Galatasaray moet vrezen voor transferverbod: 99,9 procent kans ….

fatihaltayli
Fatih Altaylı, sportcommentator van BloombergTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“De kans dat Galatasaray een transferverbod zal krijgen is 99,9%. Want Özbek is zijn belofte niet nagekomen en heeft de club met 3 keer meer schuld achtergelaten. Daarom is er 99,9% kans dat Galatasaray een transferverbod zal krijgen. Galatasaray kan ook een transferverbod zoals Besiktas en Fenerbahçe gaan krijgen. Het kan ook zijn dat ze een compleet verbod zullen krijgen. Ze kunnen ook uitgesloten worden van Europees voetbal. Galatasaray heeft laatst onvolledige rapporten gestuurd naar UEFA.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 154
-: 40
R: 676
Level 4

Zoals mustafa cengiz zij uefa mag meer naar Psg man united kijken hun schulden zijn zoveel meer maar omdat dat de beste europa teams zijn word daar niks tegen gezegd

Dit probleem kan gewoon opgelost worden mustafa cengiz kan nieuwe beloftes geven want dursun is er toch niet meer.


+: 363
-: 0
R: 1241
Level 5

Manchester United heeft dan misschien wel veel schulden maar hun omzet is explosief gestegen. Zelfde geldt voor PSG die ook nog eens een extreem rijke eigenaar heeft. Ze betalen al hun salarissen op tijd.

Galatasaray daarin tegen heeft juist veel assets verkocht om schulden af te lossen. Iets wat hij overigens niet heeft gedaan. Nu hebben jullie nog meer schulden, langdurige overeenkomsten met spelers en geen Riva meer. Het gaat Financieel slecht met Galatasaray en ze hebben moeite met salarissen betalen. Ik ken Mustafa Cengiz niet, maar het zou goed zijn als je een realistische bestuurder zou krijgen die eerst de bezem door de selectie te halen en te bouwen aan een toekomstige Galatasaray. Ipv investeren op korte termijn en doorborduren op huidige schulden.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Blijkbaar zijn er weer grote financiele problemen.. Waar is dat zogenaamde geld van Riva?
Dursun Ozbek heeft in het begin van het seizoen tientallen miljoen gespendeerd en belachelijk hoge salarissen in contracten gezet, puur om zichzelf te redden en succes te behalen. En na een half jaar kunnen de salarissen al niet meer worden betaald..

Zelfs als Gs kampioen wordt, zit het in grote problemen zo te zien. Ik zie weer een Europese ban aankomen+: 237
-: 0
R: 570
Level 4
+1

Mustafa Cengiz kan zeggen wat hij wil. Hij heeft geen invloed op de beslissingen van FIFA. Bu haber dogruysa bülüge yediniz


+: 3911
-: 0
R: 6648
Level 5
+1

Bu haber yüzdeyüz doğrudur.


+: 47
-: 0
R: 262
Level 3

Ik ben bjk fan dit is gewoon flauwekul
Gs heeft deals afgeloten maar dit zal pas draaien vanaf 2020 en vanaf 2022 zal dit officieel zienbaar worden


+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

Hahahahaha kijk wie ze geloven.. bloombergtv hahahahahahaahh a bizim millet tam mal. Vooral deze achterlijke site.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen