Galatasaray handelt met FC Porto voor Adrian Lopez

adrianlopez
Galatasaray wil zich volgens het nieuws van Sporx versterken met Adrian Lopez.
De 29 jarige Spaanse aanvaller heeft inmiddels al via zijn zaakwaarnemer groen licht gegeven, maar het wachten is op een akkoord met zijn club. Zijn transferwaarde wordt geschat op 4 miljoen euro. Galatasaray heeft 2,5 miljoen euro geboden en als de deal doorgaat, zal Adrian Lopez een 3,5 jarig contract krijgen waarbij hij 2 miljoen euro per jaar gaat verdienen. Galatasaray is bereid om maximaal 2,75 miljoen euro uit te geven.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 957
-: 0
R: 1830
Level 5

Ik hoop van niet, hij heeft maar 1 of 2 goede seizoenen gehad, voor de rest niks bewezen.


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5

gs blijft maar uitgeven en moeten nog aardig wat spelers halen vind ik, adrian lopez is een goede speler ik weet niet hoe hij het nu doet maar porto tijden was die een beest.


+: 298
-: 0
R: 436
Level 3

Wat hebben we al uitgegeven dan?

ON: Wat we nog zullen halen is een spits en een centrale verdediger. Ik denk niet dat we nog een rechtsback zullen kopen. Aleix Vidal had ik heel graag gezien. Maar door die terroristen (lees goddelozen), is die transfer ook afgekaatst.

In principe kijk ik te weinig wedstrijden van Genclerbirligi om te weten hoe goed Ahmet Calik is. Hij is jong, hij is een Turk. Als hij het maakt, kan hij jaren voor Galatasaray en Turkije spelen. Had liever een speler à la Caceres, Subotic of Sakho gezien. Maar dat zie ik niet meer gebeuren.

Redelijk tevreden over Garry. Maar eerlijk is eerlijk, ik ken hem niet zo goed. Dus we zullen zien.

Adrian Lopez heeft in veel goeie ploegen gespeeld. Fc Porto, Atletico Madrid en Villarreal zijn zeker geen slechte ploegen. Maar hij heeft nog nooit echt veel doelpunten gemaakt in een seizoen. Dat baart me wel een beetje zorgen als we hem zouden halen. Maar als je drie seizoenen lang bij Atletico Madrid gespeeld heb. In totaal rond de 100 wedstrijden, ben je in principe wel welkom bij Galatasaray. Ook is hij 29 jaar. Als we niemand beter vinden, zou ik niet geheel ontevreden zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen