Galatasaray geeft Beijing Guoan tien dagen bedenktijd

apok
De overgang van Lukas Podolski van Galatasaray naar de Chinese club Beijing Guoan lijkt een kwestie van tijd.

"De transfer bevindt zich in de afrondende fase. Eigenlijk willen we hem niet verkopen, maar de speler zelf lijkt een voorkeur te hebben voor een overstap," liet bestuurder Levent Nazifoglu van de Turkse club eerder weten.
 
Volgens Sporx kan Podolski bij Guoan elk moment tekenen. Guon heeft een bod neergelegd van 6 miljoen euro, maar de Turkse topclub eist 7,5 miljoen euro transfersom. De Turkse topclub heeft duidelijk gemaakt dat ze binnen tien dagen moeten reageren want bij een vertrek van Podolski wil het bestuur een nieuwe aanvaller kopen en zoveel tijd hebben ze daar niet voor.
 
De voormalig Duits international kan in China jaarlijks een bedrag van 9 miljoen euro op zijn bankrekening bijschrijven. Guoan eindigde vorig jaar vijfde in de Chinese Super League.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 1943
-: 0
R: 4239
Level 5
+1

gs loopt echt achter met transfers ze hebben maar 1 speler gekocht en nu willen ze ook nog verkopen dat word zware dagen tot februari

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen