Galatasaray, Besiktas en Fenerbahçe tonen interesse in Kara Mbodji

akaras
Kara Mbodj tekende onlangs zijn verbeterd en verlengd contract, maar dat wil niet zeggen dat een transfer volledig afgesloten is.
Een vertrek kan nog altijd, maar dan moet wel het hele plaatje kloppen. "Als ik voor het geld had gekozen dan zat ik nu in Turkije", verduidelijkt de Senegalees afgelopen zomer. 
 
Kara Mbodji mag vertrekken bij Anderlecht. De Senegalees zou ongelukkig zijn bij Anderlecht en staat zelfs mogelijk voor een toptransfer.
 
Er zijn heel wat clubs die interesse tonen in Kara. Zo staat hij in de belangstelling van Fenerbahce. Zij zouden de verdediger voor de rest van het seizoen willen huren met een optie tot aankoop.
 
Maar ze zijn niet alleen. Ook Galatasaray en Besiktas hebben belangstelling in Kara.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 56
-: 100
R: 333
Level 3
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen