Gaat Cengiz Ünder naar Galatasaray?

cengiz4
Cengiz Ünder ging begin dit seizoen voor 15 miljoen euro over naar AS Roma.
Tot op heden heeft Cengiz Ünder maar 3 wedstrijden kunnen spelen bij AS Roma. Monchi, sportief directeur van AS Roma heeft hierover de onderstaande uitspraken gedaan. “Wij hebben voor Cengiz Ünder van Galatasaray geen bod ontvangen. Galatasaray heeft geen interesse in Cengiz Ünder. Wij hoeven hierover niet eens te praten. Wij hebben Cengiz Ünder voor 15 miljoen euro gehaald waarom zouden wij hem in godsnaam gelijk verkopen? Hij is een investering voor ons. Cengiz Ünder werkt hard tijdens de trainingen en binnenkort zal hij weer in de basis beginnen. Wij zijn erg tevreden over hem.”
 
Er gingen berichten rond dat Galatasaray Cengiz Ünder voor 1,5 jaar zou gaan huren van AS Roma.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 8014
-: 0
R: 10921
Level 5

Lan rahat birakin su cocugu. Monchi zegt het zelf, het is een investering. Een speler van 20 die pas 1 jaar op het hoogste niveau heeft gespeeld en voor het eerst naar het buitenland gaat, heeft tijd nodig. Zelfs als het straks niks wordt bij Roma, denk ik niet dat Cengiz terug zal keren naar Turkije.


+: 222
-: 0
R: 313
Level 3

Aynen! Dit soort spelers zijn onze toekomst, die hebben niets meer te zoeken in de TSL. Hij en Emre Mor op de vleugels kan echt een super duo worden in de toekomst.

Turkse clubs moeten niet eens proberen ama je kan ze het niet kwalijk nemen als ze het toch proberen. Ze moeten aan zichzelf denken ipv het nationale elftel.


+: 225
-: 0
R: 755
Level 4

Als gs hem kan halen dan kunnen ze sterke basis selectie maken voor de toekomst met jonge gasten ,dit zal zijn vruchten afwerpen als ze dit doen met beleid voorzichtig de jeugdspelers brengen ,bij gs kunnen ze die tijd krijgen met afentoe speelminuten in de hoofdmacht aangezien gs selectie heeft waarvan de meeste speler rondom de 30 zijn+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

Laat hem in rome uitgroeien


+: 731
-: 0
R: 1487
Level 5

Misschien als hij volledig ontwikkeld is.. op dit (nog) moment niet..


+: 4008
-: 10
R: 6853
Level 5

Man wat moet hij bij kleine gs. laat hem lekker in Italie voetballen.


+: 16
-: 0
R: 57
Level 2

GAY-SARAY :bz: YALA !!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen