Fenerbahçe krijgt Turkse concurrentie voor Emre Mor

moor
Fenerbahçe krijgt binnenlands concurrentie in de strijd om Emre Mor. Galatasaray hoopt zich eveneens te kunnen versterken met het toptalent van Borussia Dortmund. 

Volgens diverse Turkse media staat Mor aan de vooravond van een transfer naar Inter, AS Roma, Fenerbahce of Galatasaray. De aartsrivaal van Fener zou de dribbelaar willen huren(2,5 miljoen euro) met een optie tot koop na twee jaar. Galatasaray zou 500.000 euro meer hebben geboden dan Fenerbahce om Emre te huren en volgens Italiaanse media 8 miljoen euro aan de transfersom willen besteden. Meer info volgt….
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 2985
-: 0
R: 3193
Level 5
+1

Wat moet Emre bij een club die niet eens van Osurugspor kan winnen??


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4
+2

Wat moet Emre bij een club die al 8 jaar geen CL speelt ? En niks heeft bereikt in de afgelopen 5 jaar ?


+: 727
-: 0
R: 908
Level 4

Hij gaat al naar Inter. En anders, BVB zou hem nooit verkopen voor 8 miljoen. Fiorentina had enkele weken terug 20 miljoen geboden. Gerizekali yönetim..
:facpal:+: 10
-: 0
R: 28
Level 1

Beste is Ajax voor hem


+: 288
-: 0
R: 640
Level 4

Altijd welkom Emre Mor


+: 63
-: 0
R: 425
Level 3

Emre Mor moet niet naar Turkije komen, hij kan zich hier niet goed genoeg ontwikkelen.


+: 102
-: 0
R: 270
Level 3

Turkije is geen oplossing voor hem simpel

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen