Fatih Terim stapt over naar nieuw systeem

fatihterimiki
Na de komst van Fatih Terim heerst er een andere sfeer bij Galatasaray.
Na diverse wijzigingen in de technische staff en selectie, gaat het systeem ook veranderen bij de Turkse topclub. Bij Galatasaray gaat de Turkse trainer het 4-1-4-1-systeem hanteren en dat zal binnenkort heel erg zichtbaar worden. Hierdoor krijgen Mariano op rechts, Maicon en Serdar in de verdediging een vaste basisplaats. Waarschijnlijk zal Hakan Balta voorlopig als linksback functioneren. Fernando zal als verdedigende middenvelder zijn functie uitoefenen. Zijn alternatieven zijn Tolga Ciğerci en Donk. In de vleugels zullen Feghouli en Garry Rodrigues actief zijn. Ndiaye en Belhanda zijn verantwoordelijk voor het middenveld. Gomis wordt de enige aanvaller van Galatasaray. Fatih Terim wil met deze opstelling zijn zevende kampioenschap behalen bij Galatasaray. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 24
-: 0
R: 153
Level 3

Ik denk serieus dat dit het beste is aangezien we met een slechte nummer 10 spelen garry linkerflank feghouli rechter belhanda rechter middenveld ndiaye linker want ndiaye geeft hele mooie ballen met een actie van de linker kant belhanda kan van rechts naar binnen lopen en een steekpaas geven Nu is hij teminste geen nummer 10 positie en fernando perfecte speler onze beste aankoop staat daar ook perfect nu linksback + rechterflank ( emre mor ) want feghouli heeft alleen zijn 2 eerste wedstrijden goed gespeeld hoop dat die na kamp weer zijn PL en LALIGA vorm terug vind bizde speelt die zo traag geeft mooie pasen maar acties en snelheid is heel slecht bij zn oude vorm had die dit wel .


+: 26
-: 0
R: 134
Level 3

Fernando is toch de echte CVM daar, dus hij staat sws al goed in 4-1-4-1.
Verder is het beter dat Ndiaye naast Belhanda staat, want Belhanda alleen als CAM...meh. Misschien dat het zo beter uitpakt.

Ik ben gwn bang dat we geen vleugelspelers hebben man, alleen Feghouli als hij zin heeft. Garry, begin er niet over aub..


+: 108
-: 0
R: 258
Level 3

Oud systeem was proberen te voetballen tegen BJK. Nieuw systeem is met 11 man verdedigen tegen BJK.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen