“Dit is absoluut geen spel die ik wil”

fatihterimdaar
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Antalyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.

“Ik ben heel blij met ons spel van de eerste helft. Kwaliteit was goed. Wij hadden meer dan 3 goals kunnen scoren. In de tweede helft hebben wij niet goed gespeeld. Wij hebben in 12 wedstrijden 4 wedstrijden gespeeld. Misschien waren wij daarom moe. Na de 3-0 trokken mijn spelers zich een beetje terug. Dit is absoluut geen spel die ik wil. Ik zei eerder dat het kampioenschap tussen 4 clubs zou gaan en daar blijf ik nog steeds bij.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1
-: 0
R: 9
Nieuw

Onzin! Hij heeft niet de uitspraak (dat de spelers erc moe waren) hij heeft gezegd dat de 2e helft de spelers iets minder geconstentreerd waren en dat hij dit door de vingers ziet omdat het team in de 1e helft goed resultaat heeft neergezet.


+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

Wat was de 2e helft toch zwak zeg. We voetbalde niet eens. We lieten ze voetballen. Gs moet minimaal 70 min lang de controle houden.

Gs is 1ste helft zwak of 2e helft. Altijd.


+: 8
-: 0
R: 41
Level 1

Ik heb in 12 wedstrijden 4 wedstrijden gespeeld? Bu ne amq vgm bedoel je dagen.+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Ach, je broer Hamza werkte netjes mee dus de overwinning zou toch nooit in gevaar komen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen