Bijna officieel: Feghouli naar Galatasaray

feghouli
Galatasaray heeft na een lange onderhandelingsperiode toch een akkoord weten te bereiken met West Ham United en Feghouli.
Gisteren heeft men nog 7 uur lang onderhandeld. Feghouli komt vandaag of morgen naar Istanbul. Galatasaray gaat 4,5 miljoen euro betalen voor Feghouli. De speler zelf gaat 3,8 miljoen euro per jaar verdienen. Verwacht wordt dat Galatasaray de transfer vandaag aan de KAP aandelenmarkt melden.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6

Eergisteren was het nog officieel en nu weer bijna..

Dit duurt me iets te lang, net zoals met FB vorig seizoen..

Ik gun het GS van harte, ik hoop voor de fans dat hij komt. Maar, het zou me niets verbazen als hij bezig is met een andere club.

Het kan ook gewoon zijn dat zijn manager GS gebruikt om andere clubs meer salaris te laten bieden. Want elke dag is het weer een andere reden dat die niet komt.

Ps: Lees mijn tweede alinea goed. Dus kom me niet aanvallen :lol:


+: 363
-: 0
R: 1241
Level 5

Ben benieuwd of hij komt, hij is sowieso veel beter als Yasinho. Maar 3,8 is wel weer veel geld voor een club die al zo veel heeft geinvesteerd in transfersommen en salarissen en geen Europees voetbal speelt.


+: 12
-: 0
R: 83
Level 2

Hij zou niet zo veel voor gs betekenen fb is toch beter+: 105
-: 0
R: 277
Level 3

Next TV.net kopje, Feghouli komt toch Volgende week Vrijdag naar Istanbul

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen