Belhanda mist duel tegen Kasimpasa

rodekaart
Trainer Fatih Terim kan Younes Belhanda niet inzetten in het aankomend duel tegen Kasimpasa.

De Marokkaanse middenvelder kreeg maandagavond tijdens het duel tegen Antalyaspor in de slotfase een rode kaart (2x geel). De 27 jarige Belhanda heeft dit seizoen in 23 wedstrijden 2 goals en 9 assists gemaakt. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 6160
-: 60
R: 9852
Level 5

Heel onnodig van belhanda. Maar die scheids is zo triest zeg. 2x hands niet gezien en 2e helft kreeg antalya zo makkelijk vrije trappen mee.

Hoofd tegen hoofd meten geel geven slaat nergens op. Het is een mannen sport. Beetje emotie hoort erbij. Om nou 2x geel te geven slaat nergens op. Corrupte shit zeg.


+: 268
-: 0
R: 672
Level 4

Belhanda belhanda toch... kan zijn emoties weer niet beheersen je krijgt een gele kaart en toch ga je door met ruzzie maken


+: 268
-: 0
R: 672
Level 4

In tijden niet zo een goeie scheids gezien in de competitie je zag hoe Antalya telkens op zoek was naar een penalty en de scheids trapte er niet in floot ook niet voor onzin van mij part mag hij elk wedstrijd van Gs fluiten,

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen