'Aurelien Chedjou bereikt principeakkoord met Basaksehir'

chedjou
Basaksehir en Aurelien Chedjou (31) hebben een principeakkoord bereikt over een contract dat de verdediger vanaf medio 2017 voor twee jaar aan club verbindt.
Dat meldt Sporx. De Turkse club heeft een eenzijdige optie om de overeenkomst met een jaar te verlengen tot de zomer van 2020. Chedjou zal, indien hij medisch wordt goedgekeurd, binnenkort bij Basaksehir zijn handtekening zetten onder het gedetailleerde spelerscontract, meldt Turkse media.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 89
-: 30
R: 369
Level 3

zoals meeste spelers die van FB BJK GS weg gaan die gewild zijn in Turkije komen naar IBB. Chedjou zou het wel goed doen in IBB daar heb je ook minder zenuwen als bij FB BJK GS


+: 850
-: 0
R: 1279
Level 5

Maakt te veel onnodige fouten, is slecht met dekken in corners, is kortweg een tikkende tijdbom. Hij en Semih moeten absoluut weg.


+: 13391
-: 0
R: 12880
Level 6
+1

Göndermeyin şöyle oyunculari Başakşehir'e. Kendimiz bile bile güçlendiriyoruz ondan sonra'da başimiza bela oluyorlar amk.+: 151
-: 10
R: 238
Level 3

Was in zijn 1ste en 2de jaar echt een goede verdediger maar maakte de laatste tijden geen goede indruk meer helaas.

Ik ben er ook zeker van dat die bij Basaksehir gegarandeerd goed gaat presteren !

Ik zal nooit zijn Goal in de CL tegen Chelsea vergeten!!

Aslan Chedjou!!
Wens hem in ieder geval veel succes!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen