Alex Teixeira aangeboden bij Galatasaray

alexteiteira
Trainer Igor Tudor is nog altijd op zoek naar een goede vleugelspeler.
Het lijkt erop dat zijn verzoek is gehoord vanuit China, want de zaakwaarnemer van Alex Teixeira heeft zijn voetballer aangeboden bij Galatasaray. Alex staat tot meido 2019 onder contract bij JS Suning, maar wil heel graag weer terug naar een Europese club. Alex Teixeira speelt meestal op nummer 10 en heeft dit seizoen in 25 wedstrijden 6 goals en 2 assists gemaakt. Er gaan berichten rond dat Galatasaray een huurbod wil uitbrengen aan de Chinese club.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 225
-: 0
R: 755
Level 4

Is een goeie speler, maar we moeten ook niet overdrijven , er moeten spelers eerst vertrekken alvorens we hem willen huren , maybe beter optie voor volgend seizoen als we weer Europees voetbal spelen , zo loop je het risico dat je te brede selectie gaat krijgen terwijl we alleen in de competitie en de beker acktief zijn .


+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

Pfft gelirse cok guzel olur


+: 731
-: 0
R: 1487
Level 5

Uitstekende voetballer.. zou zeker van waarde kunnen zijn!+: 16
-: 0
R: 57
Level 2

GAY-SARAY :bz: YALA !!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen