25 miljoen euro: 0 goals en 0 assists!

ndiayefernando
Ndiaye en Fernando zijn de twee steunpilaren op het middenveld bij Galatasaray.
Beide heren hebben de Turkse topclub ongeveer 25 miljoen euro gekost, maar in de afgelopen 13 speelweken hebben beide heren geen doelpunten en assists gemaakt. 
 
Ndiaye: 4 seizoenen => 13 miljoen euro
Fernando: 3 seizoenen => 11,65 miljoen euro
 
Voor elk punt in de competitie krijgen beide heren ook nog eens een bonus van 5.000 euro.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 184
-: 0
R: 168
Level 3

Lekker belangrijk, ze hebben hele goede defensieve statistieken en ze doen het gewoon goed. Voor doelpunten kijk je maar naar eren en gomis.


+: 6160
-: 60
R: 9847
Level 5

Idd. Ndiaye speelt door tudor teveel achterin. Maar je moet hem vaker die dribbels laten maken die zijn gevaarlijk.


+: 1204
-: 0
R: 1785
Level 5

Hoezo onbelangrijk? RVP werd voortdurend bekritiseerd maar heeft zich wel gewoon bruikbaar opgesteld. De "beste club van Turkije" heeft gewoon 25 miljoen euro weggegooid en wij lachen erom hihihihi.+: 558
-: 0
R: 883
Level 4

Want Van Persie in een spits en zijn taak is scoren..
Deze 2 heren zijn verdedigende middenvelders en moeten achter blijven..


+: 51
-: 0
R: 165
Level 3

Ndiaye moet gewoon op 10 ipv belhanda. Die man heeft te zieke dribbels. Fernando is gewoon te ziek in verdedigen en zijn lange ballen zijn ook geweldig. Deze 2 hoeven echt geen goals te maken. We moeten maar kijken hoeveel goals ze voorkomen hebben


+: 691
-: 0
R: 1373
Level 5

Wederom een anti-GS-artikel zo te zien.. niks beters te doen of zo?

Die twee voetballers zijn belangrijke steunpilaren voor het team.. scoren is niet hun primaire doel.. die taak is weggelegd voor andere spelers..


+: 1008
-: 0
R: 3208
Level 5

Fernando beter dan Atiba zeiden sommigen hier :facpal:
Fernando mag de veters van Atiba niet eens strikken.. Dat is tijdens de derby wel ff hard bewezen..

Atiba is een moderne dmf/cm die overal op het veld te vinden is en niet alleen verdedigt maar ook sterk is aan de bal en in het combinatievoetb al en positiespel van Besiktas.

Fernando is een pure dmf ,komt niet over de middenlijn en is vrij beperkt, verdedigend goed maar je hoeft geen assists of goals te verwachten.

Ndiaye is een ander verhaal.. Die scoorde bij Osmanli veel maar Gs is geen Osmanli. Bij Gs verwachten ze meer inzicht en voetbalvermogen en dat heft die jongen gewoon niet. Het is een typische afrikaanse loper, maar veel creativiteit hoef je niet te verwachten.. Welke idioot geeft nou 10 miljoen en 2,5 mil salaris aan zo een speler..

Op die positie hebben wij Tolgay, Oguzhan en Medel en die waren allemaal gratis en qua salaris ook goedkoper.. En die zijn 2 klasse beter..


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5

Hun taken zijn niet om te scoren! Vooral niet die van fernando, maar dat ze allebei nog geen assist hebben dit seizoen is best wel verassend. Dat is nog erger want hun taak is om passes te geven die leiden tot doelpunten.


+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6
+3

Als Oguzhan geen assists en doelpunten heeft is die slecht, terwijl hij het hele team laat voetballen. Als N’Diaye of Fernando geen doelpunten en assists hebben, zijn hun posities daar niet voor in de stemming..

Even een opheldering: Atiba, die ook een CVM is als Fernando, heeft 1 doelpunt en 1 assists en is nog niet uitgegleden tijdens een derby, waardoor een tegendoelpunt kwam.

:lol:


+: 1204
-: 0
R: 1785
Level 5
+1

Ze denken echt dat ze enkel met Gomis kampioen gaan worden pfoehahaha. Als zelfs een matige voetballer als Yavruhan het beter doet dan deze twee kneuzen dan weet je dat die 25 miljoen gewoon weggegooid geld is.


+: 265
-: 10
R: 696
Level 4

tolgay heeft ook maar een assist in 20 wedstrijden maar hij speelt gewoon goed? is ie dan ook ineens slecht en mensen die zeggen dat atiba beter is dan fernando?? die man speelde niks voor niks 2-3 jaar in de premier league


+: 219
-: 0
R: 710
Level 4

Deze gasten zijn niet voor de doelpunten gehaal daar is de voorhoede voor dat ze een bonus krijgen is mooi meegenomen maar Ze zijn voor de stabiliteit op de middenveld en ze hebben vaak laten zien dat ze 1 van de onmisbare spelers zijn in het elftal voor goals moet je bij gomis belhanda feghouli etc zijn die moet daarvoor zorgen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen