Galatasaray biedt 3 miljoen euro op Clement


jeremy_clement1

Galatasaray heeft volgens de Turkse pers een bod van drie miljoen euro gedaan op Jeremy Clement van PSG. Het bod werd echter geweigerd door de Franse club. De onderhandelingen zijn nog steeds lopende. PSG zou naar verluidt 5 miljoen euro wensen voor zijn sterspeler. Clement wil naar Galatasaray maar de onderhandelingen blijven dus stroef verlopen.

Jérémy Clément (Béziers, 28 augustus 1984) is een Franse voetballer (middenvelder) die sinds 2007 voor de Franse eersteklasser Paris Saint-Germain uitkomt. Voordien speelde hij voor Olympique Lyon en Rangers FC. Met Lyon werd hij landskampioen in 2004, 2005 en 2006. Met Paris Saint-Germain won hij in 2008 de Coupe de la Ligue. In de periode 2005-2006 speelde Clément zes wedstrijden voor de Frans U-21.

Bekijk Video

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen