Galatasaray heeft oogje op Turkse talent


olcaysahan1

De Turkse websites weten te melden dat Galatasaray interesse heeft in Olcay Sahan van Duisburg. De 23-jarige middenvelder maakt momenteel veel indruk in de Duitse competitie(Div.2) en dat is al menig club opgevallen. Naast Galatasaray zou namelijk ook de Italiaanse clubs Parma en Genoa belangstelling hebben voor de Turkse speler.

Olcay Sahan zou door Galatasaray worden aangetrokken als de mogelijke opvolger van Ugur Ucar in het geval de Turkse speler mocht vertrekken uit Istanbul. De speler zou zo'n  700.000 euro kosten. Technisch Direkteur Adnan Sezgin heeft inmiddels al een bod uitgebracht van 500.000 euro aan Duisburg en met de speler is er al een principeakkoord getekend.

Olcay Sahan is dus 23 jaar oud en speelt als middenvelder bij Duisburg in Duitsland. Tevens kan hij als aanvallende middenvelder uit de voeten. Hij wordt gezien als een van de grootste talenten van Duitsland.

Olcay Sahan (geboren 26-05-1987) is een Turkse voetballer die momenteel uitkomt voor MSV Duisburg. Hij bezit ook de Duitse nationaliteit
.

 Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen