Jean Tigana wil sterspeler van Galatasaray


sabri-sarioglu1


Speelt Sabri Sarioglu het komende seizoen in Frankrijk? Jean Tigana, coach van FC Girondins de Bordeaux wil de Turkse international in zijn ploeg zien. Meer dan een half jaar geleden had Sabri Sarioglu verklaard dat hij een droom heeft om te spelen in Europa.

Hij kan daar spelen vanaf volgend seizoen. Het Franse voetbaltijdschrift France Football meldt, "namelijk dat Girondins Bordeaux op zoek is naar Sabri.

Jean Tigana is de nieuwe trainer van Bordeaux en Sabri kent hij uit zijn tijd als coach van Besiktas. Hij dringt aan op een versterking voor de juiste positie, aldus Turkse media.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen