IJzersterke middenvelder mogelijk naar Galatasaray


mbami

Volgens de Turkse krant Milliyet heeft Galatasaray een voorprotocol getekend met Modeste M’Bami. Modeste M'bami is een Kameroens voetballer die momenteel uitkomt voor UD Almería. Eerder speelde hij o.a. voor Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. Hij is een fysiek sterke centrale middenvelder met goede technische vaardigheden. De club van M’Bami kampt op dit moment met een financiële crisis en zou moeite hebben om de salarissen van speler uit te keren. Modeste M’Bami zou hier gebruik van willen maken om zijn contract eenzijdig te verbreken. Naast M’Bami staat ook de 30 jarige Christian Paulsen op het verkooplijst van Galatasaray.

 

Wie is Modeste M’Bami?

Leeftijd: 27

Lengte: 180cm

Land: Kameroen

Positie: Defensieve Middenvelder

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen