"Deze spelers willen geen Galatasaray tenue"


fatihterimkizgin2
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de verloren Turkse bekerwedstrijd tegen Tuzlaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Tuzlaspor heeft echt goed gespeeld. Ze hebben goed gestreden en wij hebben verdiend verloren. Dit is de samenvatting van de wedstrijd. Als je als speler speeltijd krijgt bij Galatasaray, dan moet je je tenue aan niemand weggeven. Deze spelers willen blijkbaar geen Galatasaray tenue. Ik had betere prestaties verwacht van deze spelers. Ik ben benieuwd wat er in de return gaat gebeuren. Zij hebben nu het voordeel. De beste speler op het veld was Emin. De overige spelers hoopten dat de wedstrijd zo snel mogelijk was afgelopen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Ja het ligt altijd aan de spelers:

Terim grootste huichelaar in Turkije..

Het ligt nooit aan jou he


+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5
+1

Het ligt ook aan de spelers... maar als je dan ziet welke oelewapper deze clown’s heeft gehaald... Letterlijk geen enkel andere gek deelt een contract uit aan Emre Mor of Emre Tasdemir...

Terim moet er echt uit, voor je het weet haalt hij Volkan Sen als redder van de ploeg.+: 145
-: 0
R: 316
Level 3

Vond je Emre Mor slecht spelen?


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Idd

En wie zet deze kapotte opstelling neer?

En wie traint en coached?

Gs heeft letterlijk 3x zo dure selectie als Besiktas

Schande


+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

@Karpuzmeister

Wie het tegendeel beweert mag dringend eens naar Hans Anders gaan. Die jongen stopt op zijn 27ste met voetballen, gegarandeerd. Snap niet wat je in hem ziet. Emre Mor is alleen nog een hype bij Turkse tienermeisjes ofzo.


@BJK1903Kartal

Nou, moeten we even gaan nuanceren. Deze spelers waren ooit allemaal dure miskopen van Europese clubs. Als je ziet bij welke clubs ze werden weggestuurd. Celta Vigo (Mor), Fulham (Seri), Toulouse (Durmaz), Bursaspor (!!) (Tasdemir). Dan weet je gewoon dat enkel Terim zulke niksnutten haalt, uit vriendjespoliti ek. Die spelers waren al niks meer waard op het moment dat ze bij Galatasaray tekenden. Neemt niet weg dat het inderdaad nog steeds een schande is en dat Terim echt eens op pensioen moet gaan.


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Telles Bro

Ik heb het niet alleen over hun..

Wie heeft Nzonzi, Seri, Malcao, etc gehaald?

Zijn dat zulke slechte spelers? Terim heft de beste en duurste selectie van Turkije, 3 of 4x duurder dan Besiktas maar loopt nog te klagen.. Maar als ze winnen is het zijn verdienste, maar nu zegt hij elke week volhouden tot januari spelers dit spelers dat..

Terim is gewoon een grote blaaskaak zonder inhoud, die spelers die op hoger niveau hebben gespeeld woillen ook tactiek en positiespel en een voetbalfilosofi e.. Dat heeft Terim niet..

Die haydi cocuklar bam bam bam ruh dit dat is played out..+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

Terim is inderdaad al lang voorbijgestreef d als trainer. Je ziet niks van looplijnen in ons spel, zelfs Sivas heeft looplijnen.

Maar het zijn ook gewoon slechte spelers. Anders hadden Roma, Fulham etc ze niet verhuurd. Dat betekent gewoon dat echt werkelijk niemand hen wilt kopen.

Je kan gewoon geen ploeg bouwen met huurlingen. Dat kan je alleen als het echt jonge spelers zijn als Denayer, Onyekuru, Talisca etc. Daarbuiten kan je nooit vertrouwen op huurspelers. Kijk, zelfs Ljajic begint al door de mand te vallen bij jullie.

Dat reken ik Terim zeker aan, maar ook het bestuur omdat zij zomaar akkoord gaan met alles. Daarom moet naast Terim zeker Albayrak eens denken aan ontslag...


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Ben het niet met je eens over die spelers Telles..

En Ljajic was nooit gehuurd he, en was vorig jaar de beste nr10 van de lig.

Die spelers die jij noemt zijn voor de Turkse competitie gewoon goed, alleen snapt er niemand wat Terim nou precies wil.. Kijk naar de afgelopen Jaren, Gs is voetballend nooit hoogstaand, verloor merendeel van de derby´s en is gewoon naar de titel geholpen door dubieuze praktijken.. Niemand kan dat ontkennen..

Oynanan futbol ortada..

Met Terim ga je met veel heisa en gelobby en geruzie weer de titel pakken maar erger je je het hele jaar aan het baggervoetbal..


+: 2384
-: 0
R: 2426
Level 5

Wanneer basis team punten verliest: "ik ga dingen veranderen en anderen die willen spelen de kans geven"

Wanneer andere spelers verliezen in eigen huis van Tuzla: "deze spelers willen geen GS tenue"

Misschien ligt het toch ergens anders aan.


+: 3143
-: 0
R: 2578
Level 5

Maakt niet uit, ne kadar salakça oynatsada takimi, onu her zaman destekleyecek daha salak insanlar vardir bu dokunulmaz imPARAtor'a..+: 1394
-: 0
R: 3066
Level 5

Volkan Bayarslan is waarschijnlijk geen Turk of Frans


+: 5754
-: 0
R: 9121
Level 5

Blijft zijn spelers maar de schuld geven, kijk even naar je zelf.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen