Bijna Officieel: AS Monaco verhuurt Onyekuru aan Galatasaray


onyeek
Henry Onyekuru is dichtbij een contract te tekenen bij zijn oude liefde Galatasaray. 

De Turkse topclub huurt de Nigeriaanse aanvaller voor 1,5jaar. Onyekuru speelde dit seizoen 160minuten voor AS Monaco, dat zo'n maanden geleden heel veel moeite had gedaan om de Nigeriaan naar Monaco te halen. De snelle aanvaller kon de verwachtingen echter totaal niet waarmaken.

De aanvaller verhuisde deze zomer voor 14 miljoen euro van Everton naar AS Monaco.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Betekend dat officieel helft van hun team gehuurd is (6).


+: 151
-: 0
R: 254
Level 3

En dat is belangrijk, omdat?

Liever dat ze zulke spelers huren dan kopen voor veel te hoge bedragen (en langdurige contracten met te hoge salarissen).+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar Seri, Andone en Emre ga ik niet missen. Nzonzi heeft al een optie voor nog een jaar, Onyekuru wordt voor 1.5 jaar gehuurd. Alleen Lemina wordt lastig maar hij is niet bepaald populair bij Southhampton.

Maar goed, tot we uit de FFP zorgen zijn is huren een effectief middel om een kwalitatieve ploeg te behouden. Dus het is niet eens een probleem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen