Ozan Kabak in beste elf Duitse competitie


ozankabak
Ozan Kabak is door zijn ijzersterke performance in speelweek 13 met Schalke 04 tegen Union Berlin door Kicker gekozen in de beste elf van de Bundesliga.
Schalke 04 won die wedstrijd met 2-1 en Ozan Kabak gaf een assist op het eerste doelpunt. Hij werd in die wedstrijd ook The Man of the Match gekozen. 

Ozan Kabak kon vanwege zijn voetblessure een lange tijd niet in actie komen, maar de afgleopen 4 wedstrijden heeft in elke wedstrijd 90 speelminuten gekregen. Hij wist 2 goals en 1 assist te maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 362
-: 0
R: 729
Level 4

Als Ozan goed blijft spelen kan hij een poging wagen naar Engeland. Zou mooi zijn.


+: 155
-: 0
R: 259
Level 3
+1

Zo zie je maar weer wat voor pareltjes uit de jeugd van GS komen.

Bij 8.tas hebben ze alleen maar overbetaalde vedettes, waardoor ze hun eigen koks of shirtjes niet meer kunnen betalen.+: 3290
-: 0
R: 5235
Level 5
+1

Loopt er letterlijk een bij jou club, die jullie enige CL goal heeft gemaakt. Besef dat.

Nihat Kahveci, misschien de beste spits van Turkije ooit en Burak Yilmaz die jullie Kral noemen.

Beste speler ooit van Turkije Sergen Yalcin.

Kan noh wel een tijdje doorgaan met onze legendes.

Wie hebben jullie naast Ozan?

Arda de pistolentrekker?


Adana demirsporlu hasan sas?
Sakaryasporlu fetocu Hakan sukur?
Gasten hebben niet eens in jullie jeugdelftallen gespeeld.


+: 362
-: 0
R: 729
Level 4

Burak komt uit Antalyaspor. Hij kwam op zijn 19-20e naar Beşiktaş waar hij niet eens fatsoenlijk heeft gespeeld. Burak van nu is het resultaat van 2,5 jaar Trabzonspor en Şenol Güneş.

GS heeft Emre Belozoglu en Tugay Kerimoglu ook geleverd. Beiden zijn misschien de beste Turkse spelers ooit. Vooral Tugay is ondergewaardeer d. Daarbij hebben ze ook Bulent Korkmaz. Een hatelijke karakter maar wel één van de beste Turkse verdedigers ooit.

GS levert niet echt jeugdspelers meer sinds de jaren 90. Daarna hebben ze Arda en Ozan gehad. Desondanks hebben Arda, Tugay en Emre hogere carrières gehad. Dat Arda een pistolentrekker is met een karakter van een hyena maakt zijn carrière bij Atletico niet minder.


+: 155
-: 0
R: 259
Level 3
+1

Wat lul je nou slap :lol: :lol:

Nihat komt van Arabanspor en Burak komt van Antalyaspor (hij ging pas op z’n 22ste naar 8.tas).

Je lijstje klopt niet en daarbij is het van 20 jaar terug. Utan lan rezil herif.


+: 515
-: 0
R: 1335
Level 5

Ookal is hakan sukur een vatan haini hij was gewoon vele malen beter dan nihat kahveci. Trouwens hebben we veel meer jeugdspelers op de kaart gebracht dan jullie maat.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen