Rolls-Royce van Diagne wordt in beslag genomen door de politie


alose
De kans is groot dat Mbaye Diagne zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge heeft gespeeld. 

Zijn tripje naar Istanbul van vorige week zou de druppel zijn geweest bij Club Brugge, de spits is inmiddels ook niet meer welkom op de trainingen. En ondertussen blijft hij de fratsen opstapelen.

Zo werd hij zaterdag staande gehouden met zijn Rolls Royce tijdens een politiecontrole. Het gaat van kwade naar erger met Mbaye Diagne. Volgens Het Nieuwsblad is de Rolls Royce van da aanvaller van Club Brugge in beslag genomen. 

‘Tijdens een politiecontrole in Knokke-Heist bleek dat zijn peperdure Rolls ­Royce administratief niet in orde was. De verzekering van het voertuig ontbrak’, klinkt het.

De spits zal ook een boete moeten betalen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 80
-: 0
R: 322
Level 3

Hoe is deze man ooit profvoetballer geworden?


+: 3369
-: 10
R: 9180
Level 5

:lol: Puhahahahah Rolls Royce op kosten van Gs, niet trainen, niet voetballen..

Life is good voor deze amateur..+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5

GS mentaliteit


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Als Albayrak je bent is het alsof Gaston van de postcode loterij langs komt. Vraag 6 x je normale salaris en die idioot gaat gelijk akkoord. Grootste zakelijke mislukkeling die bestaat.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen