Balotelli baalt van racistische Italianen en wil naar Turkije vertrekken!


balotellibjk
William D'Avila, de zaakwaarnemer van Onyekuru heeft Balotelli aangeboden aan Galatasaray.
Althans, dat meldt de Turkse krant Sözcü. Het wachten zou zijn op een antwoord van het bestuur en Fatih Terim.

Galatasaray wil in de winter na Henry Onyekuru nog een sterspeler binnenhalen. “Als de financiële voorwaarden interessant zijn, dan kan ik jullie helpen om Balotelli binnen te halen. Hij kijkt hier ook positief tegenover.”, aldus  William D'Avila tegenover het bestuur van Galatasaray.

De 29-jarige Balotelli speelt dit seizoen bij Brescia. Gezien Balotelli de laatste tijd veel wordt gediscrimineerd in Italië vanwege racistische uitspraken, wil hij naar een land als Turkije waar dit soort dingen zeer zelden voorkomen. Hij wil zelf graag naar Galatasaray vertrekken, maar mocht dit niet lukken, kan Fenerbahçe of Besiktas ook een optie zijn. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5365
-: 0
R: 6596
Level 5

Onderwerp gaat over Balotelli en Galatasaray komt deze Error met een bjk logo naast hem aan zetten.. wees een keer geen amateur.


+: 5050
-: 0
R: 9757
Level 5

Ik wil deze gek niet bij Beşiktaş zien. Gaat veel geld kosten. Levert geen drol op.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen