Klopp is van plan Shaqiri een kans te geven


aseha
Xherdan Shaqiri heeft het hele seizoen nog geen start gemaakt voor Liverpool. Jurgen Klopp heeft tegenover de Liverpool Echo verteld dat Xherdan Shaqiri een belangrijke speler blijft voor Liverpool.

Shaqiri is dit seizoen in geen enkele competitie van start gegaan, waarbij Klopp de voorkeur gaf aan andere spelers.

De Zwitserse international is de laatste tijd zelfs in verband gebracht met een transfer naar Galatasaray.

Maar Klopp suggereert dat Shaqiri binnenkort meer speelminuten zal krijgen.
"We zitten in dit seizoen, en voor dit seizoen is Shaqiri een belangrijke speler," zei Klopp. "Het gaat erom de intensiteit terug te krijgen. De meest intense periode komt eraan en hopelijk zullen meer spelers daar klaar voor zijn, je zult hem 100% op het veld zien."

Het probleem voor Shaqiri is dat hij achterop lijkt te zijn geraakt bij Divock Origi in de pikorde van Liverpool, dus zelfs wanneer Roberto Firmino, Mo Salah of Sadio Mane niet beschikbaar zijn, start hij niet automatisch.

Liverpool heeft ook Alex Oxlade-Chamberlain terug, en hij kan hen creativiteit bieden vanuit meer centrale gebieden.

De Reds hebben echter een erg druk schema, en Klopp is van plan Shaqiri een kans te geven.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen