Albayrak: "Galatasaray-spits Falcao heeft nog een maand herstel nodig"


albayss
Galatasaray moet de Colombiaanse aanvaller Radamel Falcao nog een maand missen.
De spits heeft last van een voetblessue, die in eerste instantie verkeerd is ingeschat. Falcao meldde zich afgelopen maand in Madrid voor een nieuw onderzoek, nadat hij gefrustreerd was geraakt over het moeizaam verlopende herstel.

Galatasaray-bestuurslid Abdurrahim Albayrak maakte het een en ander bekend tegenover de Turkse pers.

"Na de wedstrijd tegen Brugge hebben we gesproken met Falcao, hij is erg overstuur en wil zo snel mogelijk terugkomen. Falcao is fysiek nog niet volledig hersteld. We willen dat hij genezen terugkomt en daarom heeft hij nog minimaal een maand de tijd nodig,” aldus Albayrak.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 253
-: 0
R: 978
Level 4

Nog paar maanden en hij heeft gewoon een jaarsalaris gekregen zonder te spelen :P


+: 5735
-: 0
R: 9098
Level 5

Dit voelt wel echt lekker man, je gunt niemand een blessure maar camasir makinasi Falcao is wel lekker na al de hype+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Zekiiiiiiii aq Zekisi yaktin lan Cinconu


+: 690
-: 10
R: 1134
Level 5

Ik maar altijd zeggen, Robin van Persie Fenerbahceyi batirdi gitti, en deze Falcao is 2x zo duurder en komt in een tijd bij GS dat ze al veel dieper in de schuld zitten dan wij.
Als de scheids dit jaar Fetoculari geen kampioen maakt wordt het een kwestie van bakje popcorn pakken en genieten.


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Ja helaas. Emlak Konut s1k3 s1k3 Floryanin tumunu 120 milyon TLye satacak GSye, en dat bedrag krijgen ze niet eens. Dus... 80% Florya kwijt + 650 miljoen TL + Kemerburgaz. Herifler Floryayi işgal ediyor birde ustune para aliyorlar. Şampiyon olmasa devlet baba kurtarir.

Hopelijk komt de curator toch even langs...


+: 8770
-: 0
R: 7830
Level 5

Miskoop van het eeuw..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen