Lemina overtuigt clubleiding Galatasaray: club wil optie tot koop lichten


alemina
Mario Lemina(26) staat binnenkort tot 2022 onder contract bij Galatasaray.
De Turkse topclub club is van plan voor het einde van het seizoen de optie tot koop te lichten die het met Southampton overeengekomen is.

Die optie loopt eind maart af. De Frans/Gabonese middenvelder is tot het einde van het seizoen gehuurd. Galatasaray zit in een situatie dat het noch met de speler noch met diens Engelse club verder hoeft te onderhandelen. 

De afkoopsom voor het nog een jaar doorlopende huurcontract van Lemina is al bij het sluiten van de huurovereenkomst vastgelegd voor 13 miljoen euro. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Sinds het vetrek van Melo werden zoveel spelers "de nieuwe Melo" genoemd, maar als iemand die potentie heeft is het Lemina.


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Kan gs dat wel betalen? Wie gaat er dan weg? Diagne? Die levert geen 13 mil meer op... Met Belhanda, Diagne en Feghouli verkoop zou je 16 miljoen euro kunnen hebben. Genoeg voor Lemina, niet genoeg om een verdediger, spits en een aanvallende middenvelder te halen.

Succes...+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5
+2

13 miljoen hahahah

Na dit seizoen heeft Gs wel andere zorgen en zullen al die huurlingen vervangen moeten worden en de zieke salarissen van Falcao en co betaald moeten worden.

Dus Gs zal weer kampioen MOETEN worden om niet financieel kapot te gaan net als de voorgaande Jaren..

Dus kunnen we weer FRAUDE verwachten


+: 133
-: 0
R: 295
Level 3

BJKMartal
Jij bent echt op je hoofd gevallen toen je klein was.


+: 231
-: 0
R: 418
Level 3

Ik denk eerder dat hij vroeger vaak op school is gepest.. hij was de kneus van de klas..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen