Diagne: "Ik wil in januari terugkeren naar Galatasaray"


adepos
Na eerdere uitspattingen heeft Diagne nu zwaar uitgehaald naar Club-coach Philippe Clement. De spits lijkt zo zijn eigen graf te graven.

Diagne reisde eerder deze week op eigen houtje af naar Turkije, om er met het bestuur van Galatasaray te gaan praten over zijn huidige situatie. Er bestaat immers een kans dat Galatasaray de spits terughaalt omdat het zelf in spitsennood zit.

Diagne haalde uit naar Philippe Clement. "Ik heb een slechte relatie met Clement. Ik koos Club Brugge in plaats van Anderlecht om in de Champions League te kunnen spelen, maar ik kreeg niet de speeltijd die ik gehoopt had. Ik wil in januari terugkeren naar Galatasaray", aldus de spits aan de Turkse pers.

Dan zullen Club en Galatasaray wel een financieel akkoord moeten vinden, want Club betaalde immers 3,35 miljoen euro om de speler te huren. In Brugge zullen ze wellicht willen meewerken om zo in januari een andere diepe spits aan te trekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

Nadat hij instructies had gekregen van Fraudsaray om de penalty te missen tegen PSG neemt niemand deze gast meer serieus, ook zn medespelers niet.. Wat een amateur..

Laat m maar terugkeren en 2,5 mil per jaar opstrijken..

Grootste miskoop in de clubhistorie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen