Mata: "Zo een helse sfeer heb ik nog nooit meegemaakt"


amatse
Geloof me: in Istanbul spelen is geen pretje, je wil niet weten wat ze ons tijdens de wedstrijd allemaal hebben toegeroepen. Zo een helse sfeer heb ik nog nooit meegemaakt.”

Het Turkse spel ging vaak over de schreef, vond Mata. “Zij verdienden zeker ook rode kaarten. Ik ben enkele keren hard aangepakt, moest zelfs een elleboog incasseren. Maar het belangrijkste is dat het team overeind is gebleven. 
Zij dachten dat de buit binnen was maar we hebben de clubslogan ‘No Sweat, No Glory’ alle eer aangedaan. En we waren beter dan Galatasaray. Naast het doelpunt hebben ze weinig getoond, vond ik. Daar stonden enkele glasheldere kansen voor ons tegenover.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen