“Arda Turan, kan de Emre van Galatasaray worden”


ardaterim
Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeinSports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Arda Turan, kan de Emre van Galatasaray worden. Eerst moet Arda de Emre van Başakşehir worden. Als Arda Turan in de 90ste minuut pas speeltijd krijgt van Başakşehir, kan hij niet sterk terugkeren naar Galatasaray. Als Galatasaray in de winterstop Arda Turan gaat halen, dan moet Arda Turan in de resterende 5 wedstrijden onmisbaar worden voor Başakşehir. Fenerbahçe supporters hebben Emre zelf geroepen. Emre speelde daar heel erg goed. Hij is 40 jaar en hij wordt nog steeds opgeroepen voor het Turks elftal. Arda moet weer de oude kunnen worden. Burak heeft het weer goedgemaakt met de Beşiktaş supporters. Zoiets kan Arda Turan ook flikken. Dat doe je alleen door te laten zien waar je goed in bent. Voetballen!”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 515
-: 0
R: 1332
Level 5

Aub niet, deze man is gewoon leeg en op, wat gaat hij verbeteren bij ons?


+: 25
-: 0
R: 125
Level 3

Jullie gaan zin winterstop gaat hij komen hahahahaha+: 5735
-: 0
R: 9098
Level 5

Zelfs Galatasaraylila r geloven dit niet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen