Galatasaray wil Luyindama uit de buitenlanderslimiet zetten


alyuy
Het noodlot is toegeslagen bij ex-Standard-verdediger Christian Luyindama.
De speler van Galatasaray heeft zijn kruisbanden gescheurd en zou minstens zo’n zeven maanden out zijn. De Turkse topclub is nu van plan om Luyindama uit de buitenlanderslimiet te zetten.

Luyindama zit met Galatasaray in de groep van Club Brugge in de Champions League, maar zal daar aldus niet meer in actie komen. Het seizoen van de verdediger zit er wellicht op. Luyindama heeft zijn kruisbanden gescheurd en staat maandenlang langs de kant.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Tot augustus geen wedstrijden meer... jammer voor hem...

Je moet hem wel uit zetten want je hebt een nieuwe verdediger nodig. Zet Mariano ook eruit en haal Linnes weer binnen. Voor je het weet is je achterhoede weer stabiel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen