Diagne gespot op tribunes Galatasaray!


adiagne
Club Brugge en Galatasaray spelen aanstaande dinsdag in een belangrijk Champions League-duel tegen elkaar.
Opvallend is dat Mbaye Diagne is gespot in het Türk Telekom Park van Galatasaray. Althans, dat meldt TRT Spor. Er gaan geruchten rond dat Diagne naar Turkije is gekomen om de wedstrijd tegen Basaksehir te bekijken. Mbaye Diagne, de spits wordt nog steeds uit de wedstrijdselectie van Club Brugge geweerd na zijn fratsen in Parijs.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 130
-: 0
R: 582
Level 4

Diagne heeft gewoon een pot geld gekregen van Galatasaray om die penalty te missen. Nu hoopt hij weer terug te keren in de selectie.


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Ik zou Diagne tevreden stellen en hopen op het beste. Andone kan niet meer spelen, Falcao is geen zekerheid. Met Adem en Babel ga je het seizoen niet overleven. Andone zijn licentie vernietigen en Diagne weer invoeren. Belangrijkste transfer nu is geen spits maar nieuwe LB en een CV (mag gehuurd worden, mag gekocht worden). Veel geld heb je niet en het geld dat je van Belhanda waarschijnlijk krijgt moet juist geïnvesteerd worden. Anders zit je om de zes maanden een nieuwe elftal te vormen. Mariano moet ook zsm weg om Linnes toe te laten.

Dat wordt een drukke januari. Dat is nog erger als er verkiezingen aankomen voor februari... ouch...+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

Dat was Diagne echt niet. Ook al word je uit de selectie gelaten, je kan niet zomaar op vakantie gaan. Zo werkt het niet in België. Daar is er discipline, in tegenstelling tot in Turkije.


+: 78
-: 0
R: 477
Level 3

olsun bizim malcaomuz var :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen