Başakşehir verslaat Galatasaray in het Türk Telekom Park!


fatihterimdenkt6
Galatasaray heeft vrijdagavond in eigen huis verloren van Başakşehir.
Het werd 0-1 voor de ploeg van trainer Okan Buruk. Na een grote fout van Mario Lemina, wist Başakşehir in de 78e minuut de winnende treffer te maken. Fredrik Gulbrandsen was verantwoordelijk voor het doelpunt van Başakşehir. Hierdoor blijft Galatasaray op 19 punten steken, terwijl Başakşehir met 22 punten de nieuwe koploper van de Süper Lig wordt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 133
-: 0
R: 295
Level 3

Gaat niks worden met deze ploeg. Weer Babel en Feghouli. Die Matih Terim stelt ze maar telkens weer op. Hoe slecht ze ook spelen ze blijven in de basis. Ipv Babel en Feghouli kan je beter Mor en Durmaz plaatsen. Maar die Terim gaat dit nooit begrijpen.


+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

Mor? Die jongen kan werkelijk niks. Dat heeft hij weer bewezen. Hij dribbelt spelers zonder een meter vooruit te geraken en dan de bal te verliezen. Feghouli was de beste man op het veld. Elke kans kwam van hem.

Durmaz moet wel spelen. Ergst van al is dat Nagatomo zelfs de voorkeur kreeg op hem om in te vallen. Alsof Nagatomo de match kon omkeren.+: 133
-: 0
R: 295
Level 3

Ik ben het met je eens, behalve wat je zegt over Mor, want ik vind hem niet een slechte speler. Hij kan makkelijk een mannetje passeren en zijn snelheid hebben we nodig. We pakken ook meestal overtredingen mee door hem. Dus als hij in de basis start kan hij zeer nuttig zijn.


+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

Nou ja, hij is ingevallen, wat heeft hij gedaan? Je kan net zo goed Tiki Taka Touzani in de ploeg zetten. Zijn dribbels lukken dan weer wel. Het wordt niks met Mor. Ook die andere Emre niet. Die Tasdemir. Die jongens worden gewoon gehaald uit vriendjespoliti ek.


+: 130
-: 0
R: 582
Level 4
+1

Basaksehir heeft Galatasaray flink gepaald hahahahahahhaah . Einde Fatih Terim tijdperk, bye bye Galatasaray! Ze zijn bang voor Fenerbahçe, wij komen eraan. Titreyin lannnnn


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4
+1

Y4rrq şampiyon oluruz.+: 136
-: 10
R: 540
Level 4

Alleen Basak heeft laten zien hoe je deze fetoclub kan verslaan in hun kattenbak arena. De andere clubs zijn bagger. En hebben geen lef.


+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5

Schandalig. Terim moet er echt mee ophouden. Hij heeft de ploeg kapotgemaakt met zijn afvalspelers, en hij doet niks anders dan januari aanwijzen. Wie weet welke losers hij dan brengt. Ik zie hem Arda nog brengen. Ik hoop morgen op te staan met nieuws over zijn ontslag. Het bestuur mag ook opstappen. Ze kunnen er werkelijk niks van. Overal worden we voor schut gezet door hen. Als ik me niet vergis zijn er weldra verkiezingen. Gelukkig.


+: 275
-: 0
R: 478
Level 3

Interessant. Ik dacht dat we een vrij goede zomer hadden. Als je me om een absolute doemscenario had gevraagd had ik onze huidige toestand niet kunnen verzinnen.

Ik weet het ook niet meer. Er is geen snelle fix voor dit team. Ik kan niet zeggen doe X, Y en Z volgende wedstrijd of in de winter en het seizoen valt nog te redden. Als ik persoonlijk trainer was had ik op zo een moment ontslag genomen. Er moet fundamenteel wat veranderen.

We liggen er dit seizoen wat mij betreft officieel uit. Één van de weinige momenten waar ik hoop ongelijk te hebben. :end:


+: 11524
-: 0
R: 11724
Level 5

Na jaren lang heeft Okan Buruk een keer van gs gewonnen, Wereldnieuws!+: 690
-: 10
R: 1134
Level 5

Hij heeft het nog steeds over wintertransfers met zijn €30 mil voor Falcao. :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen