Officieel: Luyindama scheurt voorste kruisband af en gaat onder het mes


aluyina
Luyindama komt dit waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie voor Galatasaray.
De verdediger scheurde onlangs zijn voorste linkerkruisband af en daarnaast liep hij ook een scheurtje in zijn meniscus. De verdediger wordt zo snel mogelijk geopereerd. Althans dat meldt Galatasaray.org.

Galatasaray, sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve menisküsünde yırtıpı tespit edilen Luyindama2nın ameliyat olacağını açıkladı. 

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Gambiya ile oynadığı milli maçta sakatlanan ve bu sabaha karşı İstanbul’a dönen Christian Luyindama’nın sağlık ekibimiz tarafından yapılan kontrolleri sonrası, sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve dış menisküsünde yırtık tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun ameliyatı planlanmıştır."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 280
-: 0
R: 514
Level 4

Seizoen is over. Natuurlijk. We moeten kijken of we iemand voor een halfjaar kunnen huren. Ik zou direct Merih proberen.


+: 39
-: 0
R: 103
Level 3

Je snapt dat Merih niet haalbaar is hoop ik?
Maar leuke fantasie natuurlijk, misschien leuk voor bij OSM?+: 280
-: 0
R: 514
Level 4

Ja ik snap dat helemaal, daarom beweer ik het tegenovergestel de. Misschien een paar argumenten gebruiken als je iets wil zeggen.

Hij speelt niet en gaat ook niet spelen bij Juventus. Zelfs Rugani krijgt vaker speelminuten. Ze zullen hem dus voor de hoofdprijs willen verkopen. Als niemand met een goed bod komt zie ik ze wel open staan voor een huurbod, voor speelminuten. Het is tenslotte maar voor een halfjaar. Proberen waard.


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

@Eist

Daar zit het nou... Demiral is juist gewild. Ik zie Arsenal of Leicester eerder 35 mil leggen dan dat Juve hem verhuurd.

Je transfer verwachtingen zijn niet realistisch.


+: 280
-: 0
R: 514
Level 4

Alsof ik zeg "Ik verwacht dat we Merih zullen halen". Ik zeg alleen dat we het moeten proberen. Het kan zijn dat ze tot na het EK willen wachten om hem te verkopen. Direct een geweldig bod waar Juve EN Merih blij mij zijn in de winter is niet zo makkelijk als je denkt.


+: 39
-: 0
R: 103
Level 3

Geen fijne bericht natuurlijk.
Gecmis olsun!

Voor de rest is zijn afwezigheid natuurlijk wel nice!
Boom van een vent die nu niet meer meer doet achterin daar bij GS.+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5

.. Gecmis olsun Boss.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen