Weer geen Diagne in selectie Club Brugge


assry
Club Brugge ontvangt morgen om 20u30 KV Oostende voor de eerste wedstrijd van de terugronde in de Jupiler Pro League. 

Dat zal gebeuren zonder Mbaye Diagne. De 28-jarige aanvaller moet nog steeds ‘boeten’ voor de gemiste strafschop op het veld van Paris Saint-Germain waar hij de bal opeiste alhoewel hij helemaal niet was aangeduid om de strafschop te geven.

Dat Clement Diagne nu opnieuw niet selecteert, is een duidelijk signaal. Het is nog maar de vraag of Diagne zich snel weer in de gratie van de Club-coach zal kunnen knokken.

Club Brugge neemt het vrijdagavond op tegen KV Oostende. In het eigen Jan Breydelstadion moet de trotse leider zich zien te herpakken na de nederlaag op het veld van Antwerp.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Omo Broggo Dyognoyo 13 molyon odoyocok yooo...

rara wie dit zei... hint... de eigenaar van dit uitspraak heeft heel veel overeenkomst met de muis uit Ratatouille.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen