"Advocaten van Galatasaray zullen uiteindelijk beslissen of ....


afurku
Ex-Galatasaray voorzitter Faruk Süren nam deel aan het International Football Economy Forum op de Borsa Istanbul Campus.

“Advocaten van Galatasaray zullen uiteindelijk beslissen of er een verkiezing gaat plaatsvinden. Er is momenteel onderling strijd tussen bestuursleden. Er zijn mensen die elkaar aanklagen. Wij zijn lid van dezelfde club, we vervolgen de stand van zaken bij Galatasaray. Iedereen zit achter een rechtszaak aan. De een klaagt die aan, de andere weer een andere. Dit is niet leuk.

"Bij elke verkiezingen komt iedere x mijn naam boven water. Ik ben al 18 jaar geleden gestopt als bestuurder. Ik heb geen intentie om voorzitter van Galatasaray te worden. Dat kan ik gemakkelijk zeggen." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Die verkiezingen komen eraan. Faruk Suren zal GEEN voorzitter worden. Ik vraag me wel af of menig GS fan wel zit te wachten op Ali Durust. De man is blijkbaar gewild door de liseli gang/opa's.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen