“Bij Kayserispor speelt er een 15-jarige Emre Demir”


emredemir
Ahmet Bulut, de beroemdste voetbal manager van Turkije heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Dursun Özbek is een voorzitter die niet bij Galatasaray past. Hij vroeg aan mij on Bruma te verkopen. Ik heb hem voor 15 miljoen euro verkocht. Ik heb Feghouli en Belhanda voor goedkoop naar Galatasaray gebracht. Wij wilden een contract tekenen, maar hij zei telkens, volgende week, volgende week. Daarna heeft hij de verkiezing verloren. Dat was de eerste keer dat ik werd belazerd. Bij Kayserispor speelt er een 15-jarige Emre Demir. Hij is mijn speler. Ik zal hem niet geven aan de grote drie in Turkije. Nadat hij meer speelminuten heeft gemaakt, zal ik hem aan een Europese club geven.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 165
-: 0
R: 430
Level 3

Hij heet zelfde als mij :lol:


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Ahmet Bulut'u kaziklayan DURSUN OZBEK BASKAN diyeceksiniz!

Daarbij, goedkoop Belhanda gekocht? Nee... Belhanda is voor 8 miljoen gekomen. Dat is echt meer dan wat je voor zo'n speler kon krijgen. Je hebt GS zitten belazeren net zoals je Besiktas en Fenerbahce heb zitten belazeren destijds.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen