Başakşehir geen partij voor Galatasaray


fatihterimwin
Galatasaray speelt deze speelweek in eigen huis tegen Başakşehir.
Van de 22 wedstrijden heeft Galatasaray 11, Başakşehir 6 keer gewonnen. 5 wedstrijden zijn geëindigd in een gelijkspel. 

Galatasaray heeft 37 doelpunten gescoord en Başakşehir 33. Het afgelopen seizoen heeft Galatasaray in het Fatih Terim station 1-1 gelijkgespeeld tegen Başakşehir. De return in speelweek 33 won Galatasaray met 2-1. Galatasaray heeft in de laatste 10 wedstrijden tegen Başakşehir maar 3 keer gewonnen, 3 keer verloren en 3 keer werd er gelijkgespeeld. 

Galatasaray heeft in 10 thuiswedstrijden tegen Başakşehir 6 keer gewonnen en 4 keer gelijkgespeeld.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Alleen heeft Basaksehir in 2016-2017 met 1-2 gewonnen van gs.


+: 136
-: 10
R: 540
Level 4

Ja Maar in dat seizoen won iedereen uit bij gs en kijk nu gs die ongeveer 3 jaar thuis niet verloren heeft , is wel knap hoor Als je 3 jaar thuis niet verliest en maar ze gaan wel ooit eerste tik krijgen in hun kattenbak arena.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen