Mustafa Cengiz: "Falcao kampt met een ontsteking, maar...


aceub
Galatasaray-voorzitter Mustafa Cengiz maakte vandaag interessante uitspraken over de stand van zaken bij de Turkse club.

“Drie verkiezingen in twee jaar? Waarom? Ze doen net of er een chaos is binnen Galatasaray. Wij hebben twee jaar tijd nodig om uit de schulden te komen. Dat zou ook fijn zijn voor de toekomstige bestuursleden en voorzitters. Ik heb geen problemen met trainer Fatih Terim zoals er wordt suggereert in de Turkse media. Wij hebben gisteren nog contact gehad.

"De blessure van Radamel Falcao gaat de goede kant op. Hij kampt met een ontsteking en dat is niet makkelijk te behandelen. Binnenkort kunnen we hem zien op de Turkse velden,” aldus Cengiz.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1388
-: 10
R: 3051
Level 5

Makkelijk geld verdienen zo.


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

Ontsteking van 3 maanden, nog nooit van gehoord

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen