'Beckham’s Inter Miami wil Falcao'


abikod
Inter Miami, de club van voorzitter David Beckham, zal zijn eerste thuiswedstrijd in de Major League of Soccer (MLS) komend seizoen op 14 maart spelen tegen LA Galaxy, de ex-club van Beckham. Dat raakte woensdagavond bekend.

Welke sterspeler(s) haalt Beckham in huis?

Ook het elftal van Inter Miami is momenteel nog onder constructie, een werk waaraan voorzitter Beckham zelf volop meewerkt. Grote namen als de Colombianen James Rodriguez (Real Madrid) en Radamel Falcao (Galatasaray), de Uruguayanen Luis Suarez (Barcelona) en Edinson Cavani (PSG) en de Spanjaard David Silva (Manchester City) circuleren in het geruchtencircuit, maar geen van hen tekende tot dusver.

Beckham wil in de winterstop serieus werk maken van de komst van Radamel Falcao.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 593
-: 0
R: 1213
Level 5

10 miljoen dollar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen