Avontuur Jean Michael Seri in Turkije kort van duur


seri
Galatasaray bereidt zich voor om binnenkort afscheid te nemen van Jean Michael Seri.
De Turkse topclub is niet tevreden over zijn prestaties en wil het huurcontract ontbinden. Trainer Fatih Terim heeft Seri veel kansen gegeven om zich te bewijzen, maar heeft toch uiteindelijk gekozen voor Lemina - Ömer Bayram – Nzonzi op het middenveld. 

Jean Michael Seri werd in de zomer voor een seizoen gehuurd (1,5 miljoen euro) van Fulham. De 28-jarige middenvelder heeft in 12 wedstrijden 1 goal en 1 assist gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 759
-: 0
R: 2461
Level 5

Wat een blamage is hij. Begin van het seizoen nog hemel ingeprezen van Barca wou hem kopen voor 40 miljoen en zijn waarde op transfermarkt is 20 mil. En nu plek verliezen aan Omer Bayram.


+: 80
-: 0
R: 331
Level 3

Het seizoen hiervoor voordat hij naar Fulham ging*.

Sinds zijn overstap naar de Premier League is het bergafwaarts gegaan, zelf hoopte ik dat hij zich kon herpakken in onze competitie maar helaas.+: 2737
-: 0
R: 3459
Level 5

Iedereen die ze hebben binnengehaald als versterking zijn 1 voor 1 gefaald, knap hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Ook een harde klap voor de fans, nooit gelijk juichen en naam geil zijn. Gorduk çilekleri.


+: 80
-: 0
R: 331
Level 3

Lemina & Nzonzi zijn gewoon prima, begonnen beide wat zwak maar staan er wel dag in dag uit nu.

Falcao is goed maar blessuregevoeli g en oud, dat is pas naamgeil inderdaad.

Babel wil ik het niet eens over hebben.


+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

Nzonzi is allesbehalve prima. Hij is de reden waarom we onnodig zoveel punten verloren in de competitie. Toevallig de 2 competitiewedst rijden waarin hij niet speelde wonnen we. Als je hem in 1 woord wilt beschrijven: 'ruhsuz'.

Lemina zie ik wel potentieel in. Hij heeft zijn mindere mometen, maar je kan er echt wel op bouwen. Als we hem kopen hebben we al iemand die 5 jaar in de basis kan meedraaien.

Falcao is nog steeds top. Als hij zijn ritme vindt speelt hij Turkije ondersteboven. Nazar degdi.

De transfer van Babel heb ik nooit gesnapt.


+: 5754
-: 0
R: 9121
Level 5

Waar heb je het over man? Falcao nog steeds top? Adam maca cikamiyor. Hij heeft meegedaan tegen Kasimpasa en daar scoorde hij met geluk via een verdediger de voet... Heb je Falcao gehaald voor europese ambities of om te scoren tegen Kasimpasa?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen