Fatih Terim verandert systeem van Galatasaray


fatihterimwin
Na de teleurstellende resultaten in de Champions League en Süper Lig heeft Fatih Terim besloten om het systeem van Galatasaray aan te passen.
Althans, dat meldt BeinSports. Fatih Terim stapt af van een verdediging wat bestaat uit drie verdedigers. Terim is namelijk niet tevreden met Ahmet Çalık-Marcao-Luyindama in de achterhoede. Emre Taşdemir zal de komende tijd meer speeltijd krijgen op de linksback positie, waardoor Galatasaray weer met 4 verdedigers zal spelen. Op het middenvelden zal Nzonzi, Mario Lemina, Feghouli en Ömer Bayram de scepter zwaaien. Babel en Falcao zullen de voorhoede op hun rekening nemen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 133
-: 0
R: 295
Level 3

..........


+: 253
-: 0
R: 978
Level 4

al 2 seizoenen veranderen we van systeem :P
binnenkort gaat hij zelf spelen+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Speel 442 zoals Aykut of 532 zoals elders. Verdedigend voetbal is k*t maar pakt wel punten. Met deze opa's pak je niks met de huidige vorm.


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5
+1

Ze gaan ipv 3 scheidsrechters met 4 scheidsrechters spelen in de verdediging


+: 231
-: 0
R: 418
Level 3

Zolang het geen dames zijn zoals jouw vind ik het best kartalice.


+: 3367
-: 10
R: 9175
Level 5

Zoals JIJ, niet zoals JOU of nog erger zoals JOUW.

Dame hahaahh , wat weet jij van dames ouwe naaktbiljarter+: 151
-: 0
R: 254
Level 3

Het is wel duidelijk dat Martal een voorkeur heeft voor de mannenliefde.


+: 231
-: 0
R: 418
Level 3
+1

Grootste jankerd van deze site probeerd mij een taalcursus te geven muhaahahah..moe t niet gekker worden..ga je maandverband om doen aa EZEL @Xcess, ik wil eerst sirani bekle :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen