Galatasaray weigert Mbaye Diagne


adiagne
Club Brugge wil af van Mbaye Diagne. Volgens de Belgische pers heeft Club de spits proberen terug te sturen naar Galatasaray, maar zonder succes.

Club Brugge is het gedrag van Diagne duidelijk beu. Hij kreeg vanwege zijn penalty tegen PSG een torenhoge boete en werd uit de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Antwerp.

Club wilde hem terugsturen naar Turkije. Bovendien wilde blauw-zwart het resterende bedrag van de overeengekomen 900.000 euro om hem te huren niet meer betalen. Dat ziet Galatasaray niet zitten. De Turkse topclub eist dat Club het volledige bedrag overmaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Dat Gala 13 miljoen voor hem heeft betaald. Kan het nog steeds niet begrijpen.


+: 358
-: 0
R: 720
Level 4

Omo Broggo 13 molyon odor bono yoooooo...

Diagne bu saatten sonra giderse en fazla 4 milyona gider. Ik zei het al, kies eieren voor je geld. Accepteer je verlies en verkoop hem voor minder. Doch blijven hopen op de volle buit terwijl alleen een wonder uit de hemelen dat zou opbrengen... Nee... Helaas Pindakaas.+: 63
-: 0
R: 70
Level 2

Dit is echt een Balotelli 2.0 met veel minder talent en een nog dommere mentaliteit...

Gelijk wegsturen eind van het seizoen!! 2/3miljoen maakt niet uit.. accepteer gwn de eerste de beste bod klaar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen