Mustafa Cengiz: “Geen verkiezing bij Galatasaray”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Er staat geen verkiezing op onze agenda. Onderwerpen zoals Florya, Riva en amateurs wet zijn belangrijker. Als de tijd rijp is, kunnen wij weer over verkiezingen praten. Wij hebben ons niet vastgebonden aan deze functie. Het is op dit moment niet het juiste moment om een verkiezing te houden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

Mustafa Cengiz sezon sonunu gormez. Zeg maar dag tegen Mustafa Cengiz en welkom voor Ali Durust.


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5

Haha ik begrijp echt niet waarom ze Mustafa Cengiz weg willen hebben omdat ze Falcao geblesseerd hebben gehaald? Dit is Fatih Terim ze fout en draaien ze nu naar Mustafa Cengiz.+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

Omdat Mustafa Cengiz faalt. Hij is niet meer dan een tussenpersoon. Falcao is niet de enige speler he. In de zomer van 2018 en de huidige zomer heeft hij ook gefaald. Daarbij zegt hij soms dingen die niet horen...

Ali Durust wacht al sinds 2014 op zijn aantrede. Hij zal voorzitter worden.


+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5
+1

Er moet wel wat veranderen in het bestuur. Welke gek geeft nou een 3-jarig contract aan Babel met een salaris van 10 miljoen in totaal? Welke gek geeft een 5-jarig contract aan Diagne?

Dat wil zeker niet zeggen dat Cengiz weg moet, maar er moet echt wel wat veranderen. Albayrak ontheven van zijn functie is al een begin.


+: 280
-: 0
R: 514
Level 4

Grote fan van Cengiz. Gewoon wachten op de normale verkiezingen. Maar ik hoor bijvoorbeeld over Muhtar Kent als optie. Als zulke namen blijven komen wordt ik wel ongeduldig.


+: 3293
-: 0
R: 5242
Level 5

Batirdin takimini Cengo, helal olsun.
Op papier heeft galatasaray een waarde van 122 miljoen euro aan spelers
REALITEIT: 63,5 miljoen zonder huurspelers
19 miljoen Nzonzi
18 miljoen Seri
15 miljoen Lemina
4,5 miljoen Andone
2 miljoen Mor

Vergelijk dat met Besiktas die op papier 78,5 miljoen selectiewaarde hebben waarvan 59 miljoen eigen spelers.+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

Daar kan je Cengiz niet verantwoordelij k voor stellen. Diegenen die hier verantwoordelij k voor zijn zijn Albayrak, Hanedar en Terim. Terim de dictator zet alles naar zijn hand


+: 3293
-: 0
R: 5242
Level 5

Als je zo gaat kijken is het eerder Albayrak, hij haalt Falcao en "grote" namen om de supporters tevreden te stellen. Albayrak is aangesteld door Mustafa Cengiz.

Wat Albayrak nu heeft gedaan bij galatasaray heeft Umut Guner bij Besiktas gedaan, maar toch geven we Fiko de schuld.


+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

Albayrak zat er zelfs in de jaren van Lucescu als trainer. Daarna onder Aysal ook. Umut Guner was gewoon een mannetje van Fiko, terwijl Albayrak er gewoon constant een beetje zat. Albayrak in je bestuur hebben is geen reden om Cengiz er uit te gooien.

Onthef Albayrak gewoon van zijn functie als sportief directeur en geef hem gewoon een andere taak want hij is wel degelijk geliefd bij de spelers.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen