Galatasaray wil minimaal tien miljoen euro voor Belhanda


abulios
Onlangs meldde de Turkse media dat Al Ahli circa acht miljoen euro had gereserveerd voor Youness Belhanda, voetbalnaam Belhanda.
Datzelfde media communiceert nu dat de Turkse topclub Galatasaray bereid is om over de middenvelder in gesprek te gaan met Al Nassr, ide 10 miljoen euro over heeft voor Belhanda. Galatasaray eist wel twaalf miljoen euro, maar zou ook happen voor tien miljoen euro omdat het bestuur Belhanda weg wil hebben.

Galatasaray kampt met financiële problemen en zou dus bereid zijn om te luisteren naar biedingen. Naast Al Nassr en Al Ahli zouden ook Chinese clubs en clubs uit Dubai interesse hebben.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5057
-: 0
R: 9781
Level 5

Hahahahaha 10 miljoen euro hahahaha.

Bu adam 10 kuruş bile etmez.


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

8,5 miljoen euro max+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

Omo Bolhondosoz olmoyor


+: 47
-: 0
R: 279
Level 3
T32

Gider o paraya. Dat wel. Zelfs ik zie hem liever gaan.


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Gpuahahahahahah a :lol:

10 duizend dirham zeker

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen