“Steven Nzonzi is niet goed genoeg”


nzonzi
Güntekin Onay, sportcommentator van BeinSports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Feghouli was de grootste aandeelhouder van het kampioenschap van het afgelopen jaar. Dit seizoen had hij niet in de Champions League en de Süper Lig gescoord. Hij speelt echt onder zijn niveau. Als het slecht gaat, moet er een speler in de tunnel de andere spelers motiveren. Wij hebben al eerder gezegd dat Galatasaray niet dit soort spelers in de selectie heeft. Nzonzi scoort niet, hij springt niet, hij verdedigd ook niet. Zonder Nzonzi heeft Galatasaray meer kunnen aanvallen. Hij is een grote speler, maar hij kan niet zo goed ballen afpakken. Steven Nzonzi is niet goed genoeg. Een speler die op die positie speelt, moet harder spelen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

Ik vind nzonzi zeker goed dat zag je ook met die 3-4-3 opstelling, het liefst heb ik het middenveld omer/atalay lemina/taylan en nzonzi.


+: 75
-: 0
R: 295
Level 3

Nzonzi is ook geen loper, dat weet hij wel maar dat zegt hij niet. Hij staat er bij voor rust aan de bal en inzicht, prima CVM hoor.+: 1209
-: 10
R: 2301
Level 5

Nzonzi is echt geen middenvelder die past bij Galatasaray. Veel te saai. Speelt niet met overgave. Misschien leuk om in een ploeg als Barcelona te zetten waarin hij niks anders moet doen dan rust uitstralen en gewoon meedraaien, maar in Galatasaray, nee nee nee. Melo'nun tirnagi olamaz.

Je had Melo die verdedigend alles opruimde en aanvallend ook enorm veel bijbracht, daarna had je Fernando, zeg maar een mash-up tussen Melo en Nzonzi, maar die Nzonzi, nee echt geen fan van.

Het Ömer-Lemina duo deed het uitstekend.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Ik zou zeggen, als je Lemina voor minder dan 16 miljoen kan halen doe dat. Met een betere 10 en een echte box to box speler heb je misschien wel een stabiele middenveld voor de komende vijf jaar.


+: 3281
-: 0
R: 5216
Level 5

16 miljoen koopoptie gaat niet naar beneden, of je moet iets kunnen aanbieden waar Brighton wat aan heeft? Wie ga je aanbieden, en is het wel waard om voor een speler die vaak geblesseerd of ziek is 16 miljoen euro neer te tellen?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen