Mustafa Cengiz: “Falcao heeft Real Madrid en Atletico afgewezen”


mustafacengiz
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik was laatst bij Florentino Perez in Madrid. Hij heeft ons gefeliciteerd. Ik vroeg waarom hij dat heeft gezegd. Hij zei: Wij wouden Falcao heel erg, wij hebben met hem gesproken, maar hij heeft ons afgewezen, hij zei dat hij naar Galatasaray zou gaan. Atletico Madrid heeft ook een bod uitgebracht die hij heeft afgewezen. Dat hebben wij allemaal van Perez gehoord, niet van Falcao. Minstens 15 personen. Falcao heeft een groot karakter. Hij heeft voor Galatasaray 1 maand niet gewerkt. Hij wou heel graag naar Galatasaray komen. Hij is niet voor geld gekomen naar Galatasaray. Dat weet ik echt. Monaco heeft hem 9 miljoen euro per jaar aangeboden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5
+1

GSliler yanlis anlamasin, maar Real Madrid heeft grote talenten + Benzema, Atletico Madrid heeft Joao Felix, Diego Costa + Morata. Daarnaast hebben zij niet 't getal geboden dat Falcao van GS krijgt. 7 Miljoen + Champions League is leuker dan proberen niet te degraderen met Monaco voor 9 miljoen. Mustafa Cengiz öyle bi konusmus ki, alsof Falcao 9 miljoen afgewezen heeft om 2 miljoen bij Galatasaray te verdienen.


+: 273
-: 0
R: 450
Level 3

Ten eerste, hij krijgt 5 miljoen per jaar. Tot je me officiële documenten laat zien die wat anders beweren is dat een feit.

Bij Real Madrid verdient zelfs hun derde spits (Mariano Diaz) 8,5 miljoen per jaar. Dat 18-jarige talent Rodrygo 8 miljoen. Mariano leek overigens te vertrekken, goeie kans dat ze Falcao als leuke 3e spits zagen voor een vergelijkbaar salaris.

En we praten over een verschil van 4 miljoen euro. Dat is niet zo makkelijk af te wijzen als je denkt. Falcao heeft verder ook genoeg naamsbekendheid . CL is zeker 'leuk', maar niet laat me effe 4 miljoen extra per jaar afwijzen 'leuk'.+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5

Er werd overal geschreven inclusief bonussen loopt het op tot 7 miljoen euro. Ik weet dat het officieel sowieso 5 miljoen euro per jaar is. Daarnaast kan het ook wel zo zijn dat ze hem wilden hebben als 3e spits, maar Falcao heeft dat niet nodig. Plus als die niet geblesseerd raakte zou hij heus wel aan al die bonussen komen, want anders weiger je Real of Atletico niet zomaar. En geloof me, die bonussen speelden een hele grote rol om toch nog naar GS te gaan met de CL ipv strijden tegen degradatie met Monaco.


+: 273
-: 0
R: 450
Level 3

Wie schrijft dat dan? Waarom zou ik random Turkse kranten geloven? Je weet zelf dat er ook 20 verschillende bedragen voor Muriqi genoemd werden Bijvoorbeeld.

Falcao wou gewoon op z'n 33ste iets anders beleven dan weer Madrid. Vooral als 2e/3e spits. Je zegt zelf dat hij dat niet nodig heeft. En je ziet hoe leuk hij al die aandacht vindt, vooral na zoveel dode jaren bij Monaco. CL kon hij echt wel ergens anders vinden, hogere bedragen ook. Het ging hem gewoon om de sfeer in Istanbul.


+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5

Meestal zijn er aantal journalisten die het zelfde schrijven en dan komen ze ook nog is erg in de buurt, zoals de 5,5/6miljoen euro transfersom voor Gustavo bijvoorbeeld. Of de 3,5 miljoen euro + spelers voor Vedat.


Aandacht speelde ook een grote rol denk ik indd.


+: 661
-: 10
R: 1083
Level 5

Hahahahahahahha a, komt deze clown weer met amateur uitspraken.

Deze gast neem ik al niet meer serieus sinds zijn uitspraak van: wij hebben 10 spelers voor € 1 mil. gehaald.+: 273
-: 0
R: 450
Level 3

Aangezien 8 gratis overgekomen zijn en we vooral geïnteresseerd zijn in transfersommen door FFP is dat niet een hele vreemde uitspraak.


+: 661
-: 10
R: 1083
Level 5

Je hebt € 40 mil. ofso aan al die spelers gespendeerd die allemaal rond de 30-33 zijn, helft van die spelers zijn zelfs als huur gekomen. :-*


+: 716
-: 0
R: 2404
Level 5
+1

In zijn jongere jaren was Falcao al voor Gala. Boven zijn bed hing een foto van zijn held Hakan Sukur. Toen de enige Uefa cup ooit werd uitgedeeld aan Galatico Gala wist hij het zeker. Ik ga ooit voor Gala uitkomen. Geld was niet belangrijk, hij zou zelfs voor een Colombiaanse boerenloon spelen als Mustafa Cengiz hem maar zou bellen. Toen Real Madrid kwam met je wordt aanvals partner met Bale/Hazard/Fal cao zei hij dat hij liever naar Gala ging. Hij wilt namelijk liever met Belhanda/Babel/ Feghouli spelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen