Bestuur Galatasaray wil geen reorganisatie in januari, Fatih Terim wel!


fatihterimwatnu1
Volgens Fatih Terim zou er in januari een grote reorganisatie komen bij Galatasaray, maar hier denkt het bestuur heel anders over.
Althans, dat meldt Takvim. Terim ziet Mariano, Nagatomo, Belhanda, Feghouli en Seri liever vertrekken dan blijven, maar het bestuur denkt dat de selectie voldoende is, een reorganisatie duur is en dat er tactisch iets moet veranderen. Alle ogen zijn nu gericht op voorzitter Mustafa Cengiz. Mocht Mustafa Cengiz de eisen van Fatih Terim niet willen uitvoeren, dan kunnen beide partijen problemen kunnen krijgen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 129
-: 0
R: 258
Level 3

Aan de andere kant hoop ik dat Cengiz niet naar Terim luistert, want dan kan Terim op donderen van GS. Maar aan de andere kant zijn onze spelers dramatisch, dus een reorganisatie is nodig.


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

En de reden dat de spelers dramatisch zijn is terim. Kijk babel in oranje en kijk babel bij ons.
Overigens al zet je guardiola voor de spelersgroep onze backs zijn gewoon heel slecht enige manier om te veranderen is een jeugdspeler
op linksback en linnes op rechts.+: 5
-: 0
R: 82
Level 2

Een reorganistatie is ook niet nodig. Je Kan gewoon spelen met:
Muslera ,linnes ,gokay luyindama ,suleyman lus

Lemina, nzonzi

Yunus, taylan, babel

Andone/falcao

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen